Over Liess

Ha ik ben Annelies, trotse moeder van Madeleine en Jurroy.

Samen met mijn man Jan en lieve kinderen woon ik in Achterberg, een heerlijk dorpje dichtbij de Rijn, aan de voet van de Grebbeberg.

Al vanaf de middelbare school vermaak ik me met en tussen de bloemen en planten. Met veel plezier ging ik iedere dag ‘hobbyen’ op mijn werk. Want bloemschikken was hetgeen wat ik gewoonweg het liefste deed.
Nadat ik moeder werd van Madeleine ging ik wat minder werken, soms ging ze mee in de wagen totdat ze zo een drukke dreumes werd dat er geen bloem meer voor haar veilig was. Toen was daar baby Jurroy, hij had iets meer tijd nodig dat mama thuis bleef, maar ook hij vind het nu beter dat mama zo nu en dan even energie gaat halen tussen de bloemen. Want wat krijg ik daar een voldaan gevoel van, het geeft energie en maakt me echt gelukkig.

Tegenwoordig kijk ik vanuit huis in mijn gezellige werkplaats. Ik hoef maar 1 drempel over om te gaan bloemschikken. De ultieme droom van iedere bloemist. Hier ontstond Liess, mijn alter ego, waar ik best wel heel trots op ben. Hier kan ik mensen ontvangen om bloemwerk te bespreken, hier kan ik bloemschikken in alle maten, hier kan ik mijn liefde voor het vak delen in workshops, hier voel ik me helemaal op mijn plek.

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?