Verzenden en retourneren

Verzendmethode

Uw bestelling word zo snel mogelijk verzonden met Post.nl. De bloemstukken worden allen vers gemaakt nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Dat betekend dat het binnen de 3 tot 5 dagen verzonden word. Mocht u het sneller nodig hebben, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Al uw bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Heeft u het op een bepaalde datum nodig, is het wel zo fijn dat het bloemstuk vers is. Geef het door als opmerking bij uw bestelling. Voor het verzenden word € 6,00 in rekening gebracht.

Retourneren

Op bloemen  is het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m. de beperkte houdbaarheid van deze producten. Op alle overige artikelen is het herroepingsrecht wel van toepassing. Dit wil zeggen dat u producten zonder opgaaf van reden retour mag sturen, u dient dit wel binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen kenbaar te maken met een mail naar famrijksen@live.nl

Vervolgens heeft u 14 dagen tijd om de producten retour te sturen. Doet u dit a.u.b. zoveel mogelijk in de originele verpakking. Nadat de producten door ons retour zijn ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het door u betaalde bedrag terug op uw rekening. Liess betaalt u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Liess wacht met terugbetaling tot de goederen terug ontvangen zijn. De kosten voor het terug sturen van de goederen zijn voor rekening van de consument. Als blijkt dat u de producten heeft beschadigd kunnen er kosten in rekening gebracht worden.
 
Retour Liess
Ruiterpad 20
3911 SL  Achterberg
 
Bij vragen kunt u een mail sturen naar famrijksen@live.nl
Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?