Workshop bloemen

Workshop bloemen schikken

Heeft u ook een passie voor bloemen? Kom dan langs voor een workshop bloemen schikken bij Liess Speciaal Bloemwerk. Tijdens deze workshop leert u zelf prachtige bloemstukken samenstellen met uw favoriete bloemen. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag te vieren of is een vriendin in verwachting? Spendeer wat quality time met uw vriendinnen om iets nieuws te leren. Met al die vrolijke geuren en kleuren komt u zeker in een feestelijke stemming. Na afloop van deze workshop bloemen schikken neemt u uw zelfgemaakte creatie gewoon mee naar huis. Zo heeft u een fleurig aandenken aan een leuke dag uit!

Bekijk de producten

Workshop bloemen voor een speciale dag

Bij onze bloemist in Rhenen hebben wij alles in huis voor een onvergetelijke workshop bloemen. Met een groot assortiment aan verse bloemen is er altijd genoeg keuze om unieke bloemencreaties te maken. Iedere les is er een bepaald thema, dat aansluit bij het seizoen of een bijzondere dag. Zo maakt u een leuk paasstukje rond Pasen of een zomers boeket tijdens de zomerdagen. Of verras uw moeder met een zelfgemaakte bloemenkrans op Moederdag. Een zelfgemaakt cadeau geeft toch altijd meer persoonlijke waarde aan uw gebaar. Ervaar zelf ook de rust en vrede van het bloemschikken. Ga helemaal op in de levendige kleuren en heerlijke geuren. Laat uw gedachten rusten en uw handen werken en na afloop geniet u van uw eigen bloemenkunst!  

Gemakkelijk uw favoriete boeket bestellen

Bij Liess Speciaal Bloemenwerk bent u van harte welkom voor al uw bloemenwensen. Niet alleen voor een workshop bloemen schikken, maar ook voor het bestellen van bijzondere boeketten en bloemstukken kunt u bij ons terecht. Kies uit verschillende stijlen boeketten, zoals een heel natuurlijk veldboeket of een fleurig modern boeket. Kijk bij ons online aanbod om het perfecte boeket te vinden. Voor een mooi cadeau hoeft u zelf niet eens de deur uit. Wij bezorgen namelijk uw bloemen van deur tot deur. Perfect wanneer u op het laatste moment nog even een mooi gebaar wilt maken naar een dierbare. Wij kunnen altijd snel leveren, waardoor de bloemen de volgende dag al op de bestemming aankomen.

Liess Speciaal Bloemenwerk voor iedere bloemenwens

Bij Liess Speciaal Bloemenwerk kunt u terecht voor uiteenlopende bloemenwensen. Naast de workshop bloemen en samengestelde boeketten, verzorgen wij ook op maat gemaakte bloemstukken. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar bruidsboeketten in Utrecht en omgeving helpen wij u graag om uw speciale dag extra bijzonder te maken. Door aan te sluiten op het thema van de bruiloft en uw bruidsjurk, wordt een compleet plaatje samengesteld met een passend bruidsboeket. Heeft u dus een bijzonder verzoek, dan gaan we graag in gesprek. Kom gezellig langs bij onze bloemenwinkel in Rhenen, of neem telefonisch contact met ons op.

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?